Hotel Jagerhorn
JagerHorn hotel Ilica

Hotel

Dobrodošli u Hotel Jägerhorn, intimnu oazu stila, vrhunske usluge i udobnosti u samom središtu Zagreba. Kao najstariji postojeći hotel u gradu, Jägerhorn uživa privilegiranu lokaciju u samom srcu Zagreba, u neposrednoj blizini glavnog gradskog trga, Trga bana Josipa Jelačića.

Samim osnutkom davne 1827. Hotel Jägerhorn nametnuo se kao društveno i kulturno središte Zagreba, čuveno po druženju velikog broja hrvatskih povijesnih ličnosti kao što su Ljudevit Gaj i ban Josip Jelačić, a također se spominje i u nekoliko pjesama, kazališnih predstava i filmova.

Pomno skriven u prolazu koji povezuje povijesni Gornji grad i sam centar, hotel sadržava 18 elegantno opremljenih soba, otmjeni café sa ponudom najfinijih pića te prekrasne terase i vrt. Kao mirna i opuštajuća oaza koja prkosi gradskom okruženju, Hotel Jägerhorn pruža idealnu polazišnu točku za otkrivanje grada i njegovih brojnih znamenitosti.

Potpuno preuređenje Jägerhorna završeno je 2015. godine, pri čemu se u dizajnu interijera i vizualnog identiteta posebno vodilo računa o očuvanju njegove povijesne i kulturne vrijednosti.

Osnovni materijali korišteni za uređenje unutrašnjosti hotela su močvarni hrast, kojeg je rijeka Sava čuvala u svojim tokovima čak i do 8000 godina, te lijevano željezo, tipično za građevine na Gornjem gradu. Ovi materijali uz suvremenu interpretaciju klasičnih stilova u odabiru namještaja i dekoracija stvaraju jedinstvenu sintezu tople tradicionalne elegancije i chic dizajna.

Pažnja posvećena stilu, detaljima i udobnosti osjeti se i u vrhunskoj osobnoj usluzi, čineći Hotel Jägerhorn idealnim odredištem kako za poslovne ljude tako i za turiste željne autentičnog hotelskog iskustva u centru Zagreba.

Hotel Jagerhorn booking
Hotel Jägerhorn
Politika privatnosti | Copyright 2015
Development by