Hotel Jagerhorn
JagerHorn hotel Ilica

Café

Čuvajući dvjestogodišnju tradiciju, Café Jägerhorn je atrakcija sama po sebi posjećena i od turista i od lokalnog stanovništva. Poput mirne oaze u srcu Zagreba, otmjeni café nudi izbor najfinijih pića, izvrsnu uslugu te jedne od najljepših terasa u gradu.

Uređenje caféa odražava njegovu poziciju mosta između zagrebačkog povijesnog Gornjeg grada i samog centra, koristeći restaurirani namještaj i otkrivene ciglene zidove iz 19. stoljeća kako bi se dobio eklektični spoj chic dizajna i duha prošlosti.

Briga o stilu i usluzi se proteže i na meni, pomno sastavljen od najfinijih pića. Za potpuno iskustvo kave Café Jägerhorn se pobrinuo sa mješavinom ”1862 Premium” Juliusa Meinla sastavljene od pažljivo biranih prvoklasnih 100% Arabika zrna s visoravni Brazila i Afrike.

Uz odabir najkvalitenijih čajeva iz susjedne ”Kuće zelenog čaja”, izbora odličnih piva iz malih lokalnih pivovara i vrhunska vina sakupljena iz najpoznatijih vinskih regija Hrvatske, Café Jägerhorn sigurno zadovoljava i najzahtijevnije nepce.

Hotel Jagerhorn booking
Hotel Jägerhorn
Politika privatnosti | Copyright 2015
Development by