Hotel Jagerhorn
JagerHorn hotel Ilica

Lokacija

Pozicija Hotela Jägerhorn pruža gostima savršenu polazišnu točku za upoznavanje grada Zagreba i njegovih znamenitosti kao što su crkve, muzeji, galerije i ostalo. Iako smješten u strogoj pješačkoj zoni, hotel i dalje uspjeva pružiti osjećaj mira i udaljenosti od gradske užurbanosti i vreve.

Stube koje vode kroz prekrasnu terasu i vrt su najkraći put do Gornjeg grada gdje gosti mogu doživjeti povijest, tradiciju i kulturu Zagreba, dok s druge strane pješačka zona i Ilica imaju najbolju ponudu kada su gastronomija i kupovina u pitanju.

Za korisne putne informacije i upute o lokaciji parkirališta slijedite niže navedene poveznice.

Na prilazima centru grada pratite putokaze koji će Vas usmjeriti prema našem besplatnom i osiguranom parkiralištu.

Budući da se hotel nalazi u pješačkoj zoni gdje je promet za automobile zabranjen, parking za goste je osiguran na lokaciji udaljenoj svega 300 m od hotela, u Varšavskoj broj 20.

Postoje dva jednostavna načina kako doći do hotela iz zračne luke: taksijem ili javnim prijevozom.

Croatia Airlines nudi uslugu prijevoza autobusom do autobusnog kolodvora. Autobus stoji ispred zgrade aerodroma i kreće na svaki puni i svakih pola sata. Cijena vožnje u jednom smjeru je 30 kuna, dok je prijevoz za djecu mlađu od 6 godina besplatan. Upute o dolasku od autobusnog kolodvora do hotela nalaze se ispod.

Taksi stajalište nalazi se ispred zgrade aerodroma. Na Vaš zahtjev možemo organizirati hotelski prijevoz po cijeni od 130 kuna.

S autobusnog kolodvora do hotela možete doći taksijem ili tramvajem.

Tramvajska stanica nalazi se točno nasuprot glavnog ulaza u autobusni kolodvor. Uđite u tramvaj broj 6, smjer Črnomerec i izađite na petoj stanici, Trgu bana Josipa Jelačića. Hotel se nalazi 200 metara od trga u smjeru zapada, u glavnoj zagrebačkoj ulici, Ilici broj 14.

Taksi stajalište nalazi se ispred zgrade autobusnog kolodvora, a cijena vožnje do hotela iznosi oko 35 kuna.

Zagrebački glavni kolodvor nalazi se desetak minuta pješice od hotela. Ukoliko želite prijevoz možete koristiti jednu od dvije dolje navedene mogućnosti.

Tramvajska stanica nalazi se točno nasuprot glavnog ulaza u željeznički kolodvor. Uđite u tramvaj broj 6 u smjeru Črnomerca ili tramvaj broj 13 u smjeru Žitnjaka i siđite na drugoj stanici, Trgu bana Josipa Jelačića. Hotel se nalazi 200 metara od trga u smjeru zapada, u glavnoj zagrebačkoj ulici, Ilici broj 14.

Taksi stajalište nalazi se ispred zgrade glavnog kolodvora, a cijena vožnje do hotela iznosi oko 25 kuna.

Hotel Jagerhorn booking
Hotel Jägerhorn
Politika privatnosti | Copyright 2015
Development by