Jägerhorn Facebook Jägerhorn Twitter Jägerhorn Instagram Jägerhorn Skype EN
My booking

JagerHorn hotel Ilica

Hotel

Dobrodošli u Hotel Jägerhorn, intimnu oazu stila, vrhunske usluge i udobnosti u samom središtu Zagreba. Kao najstariji postojeći hotel u gradu, Jägerhorn uživa privilegiranu lokaciju u samom srcu Zagreba, u neposrednoj blizini glavnog gradskog trga, Trga bana Josipa Jelačića.

Samim osnutkom davne 1827. Hotel Jägerhorn nametnuo se kao društveno i kulturno središte Zagreba, čuveno po druženju velikog broja hrvatskih povijesnih ličnosti kao što su Ljudevit Gaj i ban Josip Jelačić, a također se spominje i u nekoliko pjesama, kazališnih predstava i filmova.

Pomno skriven u prolazu koji povezuje povijesni Gornji grad i sam centar, hotel sadržava 18 elegantno opremljenih soba, otmjeni café sa ponudom najfinijih pića te prekrasne terase i vrt. Kao mirna i opuštajuća oaza koja prkosi gradskom okruženju, Hotel Jägerhorn pruža idealnu polazišnu točku za otkrivanje grada i njegovih brojnih znamenitosti.

Potpuno preuređenje Jägerhorna završeno je 2015. godine, pri čemu se u dizajnu interijera i vizualnog identiteta posebno vodilo računa o očuvanju njegove povijesne i kulturne vrijednosti.

Osnovni materijali korišteni za uređenje unutrašnjosti hotela su močvarni hrast, kojeg je rijeka Sava čuvala u svojim tokovima čak i do 8000 godina, te lijevano željezo, tipično za građevine na Gornjem gradu. Ovi materijali uz suvremenu interpretaciju klasičnih stilova u odabiru namještaja i dekoracija stvaraju jedinstvenu sintezu tople tradicionalne elegancije i chic dizajna.

Pažnja posvećena stilu, detaljima i udobnosti osjeti se i u vrhunskoj osobnoj usluzi, čineći Hotel Jägerhorn idealnim odredištem kako za poslovne ljude tako i za turiste željne autentičnog hotelskog iskustva u centru Zagreba.

Kao najstariji postojeći hotel u Zagrebu, već davne 1827. Hotel Jägerhorn nametnuo se kao društveno i kulturno središte grada.

Pomno skriven u prolazu koji povezuje povijesni Gornji grad i sam centar, u neposrednoj blizini glavnog gradskog trga, Trga bana Josipa Jelačića.

Idealno odredište kako za poslovne ljude tako i za turiste željne autentičnog hotelskog iskustva u centru Zagreba.

JagerHorn hotel Ilica

Smještaj

Svih osamnaest elegantno opremljenih soba pružaju vrhunsku udobnost i ugođaj svojim gostima. Svaka od prekrasno uređenih soba je jedinstvena po svojem obliku i veličini, a
tradicionalni kraljevskoplavi i bež tonovi izabrani su kako bi suvremeni i restaurirani namještaj odavao savršen spoj elegancije, stila i funkcionalnosti.
U svojoj ponudi Hotel Jägerhorn sadrži tri vrste smještajnih jedinica: Single sobu, Klasičnu sobu te Suite. Svaka soba opremljena je sa svim potrebnim sadržajima koji omogućuju gostima miran i ugodan boravak, od LCD televizora do kupaonskih potrepština posebno izrađenih za hotel. Nadalje, svim gostima osiguran je besplatan Wi-Fi, topli napitak dobrodošlice te besplatno parkirno mjesto u neposrednoj blizini hotela.

Za detaljniji opis smještajnih jedinica slijedite niže navedene poveznice.

Jägerhorn hotel Ilica

Café

Čuvajući dvjestogodišnju tradiciju, Café Jägerhorn je atrakcija sama po sebi posjećena i od turista i od lokalnog stanovništva. Poput mirne oaze u srcu Zagreba, otmjeni café nudi izbor najfinijih pića, izvrsnu uslugu te jedne od najljepših terasa u gradu.

Uređenje caféa odražava njegovu poziciju mosta između zagrebačkog povijesnog Gornjeg grada i samog centra, koristeći restaurirani namještaj i otkrivene ciglene zidove iz 19. stoljeća kako bi se dobio eklektični spoj chic dizajna i duha prošlosti.

Briga o stilu i usluzi se proteže i na meni, pomno sastavljen od najfinijih pića. Za potpuno iskustvo kave Café Jägerhorn se pobrinuo sa single-origin i mješavinama od Quahwa customized coffee, lokalna “speciality” pržionica kave.

Uz odabir najkvalitenijih čajeva iz susjedne ”Kuće zelenog čaja”, izbora odličnih piva iz malih lokalnih pivovara i vrhunska vina sakupljena iz najpoznatijih vinskih regija Hrvatske, Café Jägerhorn sigurno zadovoljava i najzahtijevnije nepce.

S pomnim odabirom najfinijih pića, Café Jägerhorn zasigurno zadovoljava i najzahtijevnije nepce.

Restaurirani namještaj i otkriveni cigleni zidovi iz 19. stoljeća stvaraju eklektični spoj chic dizajna i duha prošlosti.

Jedne od najljepših terasa, fontana i vrtova u gradu; savršeno okruženje za događanja poput ljetnih jazz večeri.

JagerHorn hotel Ilica

Galerija

Osjetite Hotel Jägerhorn i njegov jedinstveni šarm kroz niže navedenu galeriju fotografija.
Odabirom minijature uvećat ćete fotografiju.

JagerHorn hotel Ilica

Knjiga utisaka

Pregledajte najnovije recenzije gostiju Hotela Jägerhorn s vodećeg svjetskog putničkog portala TripAdvisor.

JagerHorn hotel Ilica

Lokacija

Pozicija Hotela Jägerhorn pruža gostima savršenu polazišnu točku za upoznavanje grada Zagreba i njegovih znamenitosti kao što su crkve, muzeji, galerije i ostalo. Iako smješten u strogoj pješačkoj zoni, hotel i dalje uspjeva pružiti osjećaj mira i udaljenosti od gradske užurbanosti i vreve.
Stube koje vode kroz prekrasnu terasu i vrt su najkraći put do Gornjeg grada gdje gosti mogu doživjeti povijest, tradiciju i kulturu Zagreba, dok s druge strane pješačka zona i Ilica imaju najbolju ponudu kada su gastronomija i kupovina u pitanju.

Za korisne putne informacije i upute o lokaciji parkirališta slijedite niže navedene poveznice.

Na prilazima centru grada pratite putokaze koji će Vas usmjeriti prema našem besplatnom i osiguranom parkiralištu.

Budući da se hotel nalazi u pješačkoj zoni gdje je promet za automobile zabranjen, parking za goste je osiguran na lokaciji udaljenoj svega 300 m od hotela, u Varšavskoj broj 20.

Postoje dva jednostavna načina kako doći do hotela iz zračne luke: taksijem ili javnim prijevozom.

Croatia Airlines nudi uslugu prijevoza autobusom do autobusnog kolodvora. Autobus stoji ispred zgrade aerodroma i kreće na svaki puni i svakih pola sata. Cijena vožnje u jednom smjeru je 30 kuna, dok je prijevoz za djecu mlađu od 6 godina besplatan. Upute o dolasku od autobusnog kolodvora do hotela nalaze se ispod.

Taksi stajalište nalazi se ispred zgrade aerodroma. Na Vaš zahtjev možemo organizirati hotelski prijevoz po cijeni od 110 kuna.

S autobusnog kolodvora do hotela možete doći taksijem ili tramvajem.

Tramvajska stanica nalazi se točno nasuprot glavnog ulaza u autobusni kolodvor. Uđite u tramvaj broj 6, smjer Črnomerec i izađite na petoj stanici, Trgu bana Josipa Jelačića. Hotel se nalazi 200 metara od trga u smjeru zapada, u glavnoj zagrebačkoj ulici, Ilici broj 14.

Taksi stajalište nalazi se ispred zgrade autobusnog kolodvora, a cijena vožnje do hotela iznosi oko 35 kuna.

Zagrebački glavni kolodvor nalazi se desetak minuta pješice od hotela. Ukoliko želite prijevoz možete koristiti jednu od dvije dolje navedene mogućnosti.

Tramvajska stanica nalazi se točno nasuprot glavnog ulaza u željeznički kolodvor. Uđite u tramvaj broj 6 u smjeru Črnomerca ili tramvaj broj 13 u smjeru Žitnjaka i siđite na drugoj stanici, Trgu bana Josipa Jelačića. Hotel se nalazi 200 metara od trga u smjeru zapada, u glavnoj zagrebačkoj ulici, Ilici broj 14.

Taksi stajalište nalazi se ispred zgrade glavnog kolodvora, a cijena vožnje do hotela iznosi oko 25 kuna.

Zagreb Hotels Jägerhorn

Kontakt

Hotel Jägerhorn
Ilica 14 10000
Zagreb, Croatia
Tel: + 385 1 4833877
Fax: + 385 1 4833573
info@hotel-jagerhorn.hr

Slobodno nas kontaktirajte u vezi bilo kakvih pitanja putem telefona, e-mail-a ili koristeći niže navedeni formular.

Hotel Jägerhorn
Politika privatnosti | Copyright 2015
Development by